About

Hello!

Here's a little bit about me..

Hi! Mijn naam is Ilona en ik ben grafisch ontwerpster en oprichtster van Studio Lona. Met mijn studio voeg ik twee passies samen; grafisch ontwerp en bruiloften. Shows als ‘Say yes to the dress’ of ‘Something borrowed, something new’ worden al standaard opgenomen en mijn Pinterest bord staat vol inspiratie. Waar mijn liefde voor bruiloften vandaan komt weet ik niet. Het is begonnen met de film ‘The wedding planner’ en is zich daarna verder gaan ontwikkelen. Tegenwoordig ben ik op de hoogte van de nieuwste trends en weet ik precies hoe je je bruiloft uniek kan maken.

Je zal het vast met mij eens zijn dat de trouwwereld een wat tuttig en suffig imago heeft. Hier wil ik verandering in brengen. De stationery op je bruiloft moet juist uniek, van deze tijd en eigen zijn. Iedereen heeft een eigen verhaal en ik wil dit op een beeldende manier vertalen.

Ik ontwerp met veel liefde en aandacht. Naast bruiloften kan je bij mij ook terecht voor o.a. geboortekaartjes, verhuiskaartjes, huisstijlen of andere leuke verzoeken. Geen vraag is te gek dus vraag maar raak!

“I found I could say things with color and shapes that I couldn’t say any other way.. things I had no words for.”
By Georgina O’Keeffe 

Services

Ik ontwerp met veel plezier en aandacht en ik geloof sterk in een persoonlijke service. Iedereen heeft een eigen wens of verhaal en wat is het toch heerlijk om hiervoor een uniek ontwerp te maken. Van trouwkaart tot geboortekaart en van verhuiskaart tot iets voor je eigen bedrijf. Hoe kan ik jou helpen met jouw wens?

Graphic Design
Branding & Identity
Handlettering
Service Design
Cards & Invitations
Storytelling

10 things I love:

1. Een goede kop koffie.
2. Zondag ochtend.
3. Winter (warme chocolademelk!)
4. Pretty kerstverlichting.
5. Reizen en verdwalen.

6. Wijn drinken op het terras.
7. Mijn grootste zwak; Geitenkaas.
8. Lange zomeravonden.
9. Avonturen met vrienden.
10. Say yes to the dress marathons.

“When you begin with the finish line in mind, you miss all the fun stuff along the way. You create the world, blink by blink. It is entirely yours to discover and yours to create.”
By Sophia Amoruso, #GIRLBOSS

studio lona is featured on:

                                                                   

 

                                            

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!