Let’s Talk // Our shoot is featured on the pretty blog!

Our shoot is featured on the pretty blog!

let's talk

Ik ben niet van plan om snel weer een styled shoot te organiseren, maar om dan de beelden op één van mijn favoriete wedding blog The Pretty Party te zien bezorgd mij toch een grote trotse glimlach op het gezicht. Voor de Studio Lona Shop wilde ik een fotoshoot organiseren waarbij de producten mooi gefotografeerd werden, mooie styling eromheen en het liefst ook met een mooie bruid in de buurt. Samen met Wendy van Something borrowed, Something New zijn wij de uitdaging aangegaan en deze styled shoot georganiseerd.

De beelden zijn bijzonder mooi vastgelegd door Raisa Zwart Photography en ik ben erg enthousiast om ze op de pagina’s van The Pretty Blog te zien. De shoot kwam with it’s fair share of obstacles haha, maar mooier had ik het mij niet kunnen bedenken. Een enorme dankjewel naar alle vendors die hebben meegeholpen met het creëren van zoveel moois.

>> Lees het volledige verhaal op The Pretty Blog
>> Bekijk nog meer beelden hier

Special thanks to our team

Concept, Stationery, Lasercut items & Organization Studio Lona // Concept styling, Rentals & Organization Something Borrowed, Something New // Photography Raisa Zwart Photography // Flowers MK Floral Design // Cake Astrid’s Bakkerij // Make-up and hair Carlijn Hendriks // Model, Kelly van Lovelings // Wedding Dresses La Bella Blanca // Cosmetics: Skins Cosmetics // Materials FestivitijdNuvo NicheRockstyle.