Blond & Blauw Branding

blond & blauw // branding

Claire schiet met haar videocamera de mooiste video’s. Ze heeft oog voor details en haar video’s zitten altijd vol liefde en emotie. Voor haar huisstijl was ze op zoek naar iets anders. ‘Iets dat opvalt, stoer oogt en een strakke/rustige uitstraling heeft en iets anders dan wat je nu tegenwoordig ziet’. Een heerlijke uitdaging voor mij en dus heb ik een huisstijl ontworpen wat zowel strak als romantisch blijft ogen. Het logo is in verschillende vormen toe te passen, samen met het beeldmerk en de slogan van Blond & Blauw: Press play to pause the memory. 

lieve woordjes

van Claire, Blond & Blauw

Al een tijdje liep ik met het idee rond om m’n huisstijl aan te passen. Ik kende Ilona al van andere projecten en ik was erg fan van haar werk, omdat het wat strakker en moderner was, dan wat ik tot nu toe om me heen zag. Dat was ook precies waar ik naar opzoek was. Een strak logo en een strakke huisstijl maar wel iets toegankelijks en niet te zakelijk.

De wensen die ik heb doorgegeven aan Ilona heeft ze super goed verwerkt in de verschillende opties die ze had bedacht. Naar wat heen en weer mailen kwamen we steeds meer tot wat ik wilde bereiken en de wisselwerking met Ilona verliep heel soepel. Ze begreep wat ik vroeg en ging daar altijd snel mee aan de slag.

Over het uiteindelijke resultaat ben ik super tevreden en is het echt geworden wat ik wil uitstralen. De slogan die erbij bedacht is en het ‘play’ en ‘pause’ knopje maken het meer speels en dat zorgt er weer voor dat ik alle onderdelen op heel veel soorten manieren kan inzetten. Voor mij is dat super fijn, omdat ik heel snel iets nieuws wil en hierdoor kan ik blijven variëren en blijft het fris!

Ik ben er echt super blij mee en vond het heel fijn samenwerken met Ilona om tot dit resultaat te komen!

Enthousiast geworden? Neem een kijkje op de website van Blond & Blauw
Branding Studio Lona // Beeld 1 & 10 Danielle Reizevoort // Beeld 3 & 11 Blond & Blauw

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!