Engaged

Engaged

De bekendste (en hipste) trouwbeurs van Nederland

2 maanden lang liep ik stage bij Engaged. De leukste trouwbeurs van Nederland waar bruidsparen volop inspiratie op kunnen doen voor hun eigen bruiloft.

Naast het leuke werk was het team van Engaged erg inspirerend en gezellig. Het Engaged team bestaat uit super leuke, knotsgekke en inspirerende meiden. Ik heb met veel plezier aan diverse opdrachten voor Engaged gewerkt.

Persmap

De persmappen werden naar de leukste websites en bloggers gestuurd. Om het pakket nog leuker te maken werd er naast het persbericht, ook een leuke mix meegestuurd voor een heerlijke Red Velvet Cupcake.

de Dag van de Romantische Muziek

Op 23 augustus was het de Dag van de Romantische Muziek in Rotterdam. Natuurlijk was Engaged hier ook bij! Samen met MK floral design en jeau& werd er een mooie ceremony arch gecreëerd waar men onder kon trouwen. Naast de leuke prieel waren we ook te vinden in het krantje met een grote advertentie.

Promofilm

In samenwerking met Narratief werd de nieuwe promofilm van Engaged gemaakt.

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief is informatief maar behoudt dezelfde vrolijke sfeer van Engaged. Door de vele beelden is het leuk om er door heen te bladeren en blijft het overzichtelijk. De brief is responsive en daarom op alle digitale apparaten duidelijk leesbaar.

en nog zoveel meer..!

Het is jammer dat de tijd hier zo snel voorbij ging want zowel mijn grafisch hartje als mijn trouw hartje konden hier heerlijk hun gang gaan. Ik heb met veel plezier aan alle opdrachten gewerkt voor Engaged.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!