1+1=3

1+1=3

A research and service design project

Geïnspireerd door het artikel ‘Mannen bieden vrouwen met kinderwens seks aan’ geschreven door Sven van Malderen, begon ik mijn onderzoek. Het artikel gaat over mannen die seks hebben met vrouwen met een kinderwens. Ze doen het niet voor geld maar willen hun nalatenschap achterlaten. De vrouwen vinden een natuurlijke donatie prettiger omdat zij op deze manier meer informatie krijgen over de donor dan via een spermabank.

Er zijn veel mensen die gebruik maken van deze service. Het probleem zit echter in het contact zoeken. Het internet werkt niet geweldig. Vertrouwen is heel belangrijk voor mensen in deze situatie.

Als oplossing zal ik een locatie faciliteren waar de zoekende elkaar kunnen vinden; een pop-up koffieshop. Dit zal door Amerika, Canada, Engeland en Australië reizen. Dit zijn de vier landen waar het grootste deel van de doelgroep te vinden is.

Voor in de winkel maakte ik een koffietafel boek. Het doel van het boek is om het onderwerp bespreekbaar te maken en te inspireren voor een gesprek. In het boek zijn veel sfeerbeelden van de pop-up koffieshop te vinden en de producten die in de winkel te verkrijgen zijn. Naast foto’s zijn er ook veel inspirerende verhalen te lezen en handige tips die van pas kunnen komen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!